FOTO! Palaria de ofiter nazist Louis Vuitton costa aproape 1.000 de euro

Inspirata din filmul italienesc din 1974, Night Porter – care infatiseaza o relatie masochistica intre un fost ofiter nazist si o supravietuitoare a unei tabere de concentrare - palaria “fetis” Louis Vuitton ia lumea modei prin surprindere.

La pretul de 790£, controversata palarie a aparut deja pe copertele a 6 reviste, dintre care fac parte Vogue, Harper's Bazaar si Elle si fiind purtata de celebritati precum Milla Jovovich si Beyonce.

Acest accesoriu vestimentar a fost aratat in premiera publicului de catre Kate Moss, la Saptamana Modei de la Paris. In momentul defilarii, modelul a adoptat o atitudine putin mai "barbateasca", tinand si o tigara in mana.

Directorul creativ al brandului, Marc Jacobs, s-a descris pe sine ca fiind "un mic diavol", pentru ca a permis ca acest fetis sa-si faca loc pe podiumurile de moda ale casei Louis Vuitton. Pe langa aceasta palarie, modelele mai purtau si catuse la maini si corsete din PVC.

In ciuda ideii ofensatoare care reprezinta tema colectiei, noua linie Louis Vuitton se pare ca are un efect rasunator in lumea modei.

Vezi GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa / Foto: Dailymail.co.uk

Ultimele știri