FOTO! Sapte modalitati prin care sa iti faci bucataria mai spatioasa

Apartamentele din Romania au fost create parca in asa fel incat sa avem cat mai putin loc. Insa, cu putina imaginatie si un strop de rabdare, bucataria ta mica poate deveni mult mai spatioasa.

Gandeste-te la o aranjare pe verticala pentru a salva mai mult spatiu:

1. Instaleaza-ti deasupra aragazului sau a plitei o bara pe care sa poti agata cratitele si tigaile pe care le folosesti cel mai des.

2. Intre blatul de bucatarie si dulapurile suspendate poti monta rafturi pe care sa asezi condimentele pe care le folosesti cel mai des.

3. Cumpara un uscator de vase care poate fi montat pe perete. Asfel vei salva loc pe blatul din bucatarie.

2011/08/30//363474-yelow-small-kitchen-decor-ideas-image.jpg

4. Monteaza un dulap in spatiul dintre frigider si tavan. Aici poti avea o mini-camara in care sa pastrezi conserve, muraturi, sosuri, pungi cu paste, orez sau fasole. Astfel, vei putea sa-ti folosesti restul sertarelor si a dulapurilor pentru lucruri pe care le folosesti mai des.

5. In dulapul de sub chiuveta pune un raft pentru a-ti dubla suprafata de depozitare.

2011/08/30//363472-maximize-kitchen-6-de.jpg

6. In magazinele de bricolaj vei gasi rafturi de mici dimensiuni - din lemn ori metal -, la preturi foarte convenabile. Cumpara-le si aseaza-le in colturile neocupate, valorificand astfel spatiul.

7. Folosește cosuri din nuiele pentru a-ti organiza interiorul dulapurilor. Astfel, daca toate ingredientele de prajiturit le pui la un loc, separat de condimente sau borcane cu alte produse, iti va fi mai usor sa le gasesti.

Foto: www.everyfinehome.com/ www.vendoluzes.com

Citeste si alte articole si retete interesante numai pe Good Food!

Ultimele știri