Căutare Live

FOTO! Vezi cum arata cea mai ieftina casa din Marea Britanie!

Cea mai ieftina casa din Marea Britanie a fost vanduta pentru numai 8.250 de lire in urma unei licitatii la care pretul de pornire a fost de doar o lira, relateaza Daily Mail.

Casa cu doua camere este situata in satul Ferryhill Station si a fost vanduta la un pret mai mic decat cel care se cere pentru un garaj din Londra.

Licitatia online a inceput de la o lira, dar cand s-a ajuns la pretul de 501 lire s-a decis ca aceasta sa fie continuata in realitate, nu tot pe internet. Proprietarul care a vandut locuinta este multumit de cele 8.250 de lire pe care le-a obtinut.

Noul detinator al casei va trebui sa investeasca mult in renovarea ei. Nu a mai locuit nimeni in ea de peste 10 ani, peretii au fost pictati in graffiti, ferestrele au fost blocate, iar interiorul este devastat.

Foto: North News and Pictures

S-a inventat tratamentul care face din orice barbat un sex-symbol... Un tanar a fost fortat sa demisioneze din cauza tatuajelor sale...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri