Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Film: Maleficent

FUNNY: 6 conceptii gresite pe care femeile le au despre barbati

Prietenia solida dintre barbati a fost mereu admirata (uneori cu invidie) de catre femei. Si atunci acestea si-au format mai multe pareri, considerate clare, despre stilul de viata al barbatilor. Numai ca, de multe ori, acestea sunt doar false. Iata doar sase dintre credintele false pe care femeile le au despre barbati.

1. Barbatii stiu totul despre bere.

Gresit: un barbat care intra cu o femeie intr-un bar care are un meniu de 50 de tipuri de bere doar se preface a fi cunoscator, uitandu-se minute intregi pe lista, inainte de a da comanda. Va alege tot ceva comun.

2. Barbatii sunt extrem de logici.

Gresit: e doar o impresie bazata pe faptul ca de cele mai multe ori romantismul lipseste barbatilor, in favoarea pragmatismului. In realitate, barbatii au o gramada de momente de pierdere a logicii si a memoriei.

3. Barbatii se inteleg perfect intre ei.

Gresit: femeile sunt invidioase uneori pe prietenii lor care stiu totul despre amicii lor. In realitate, cui barbat nu i s-a intamplat sa fie plecat 5 zile din oras iar nici un amic de-al sau sa nu stie, sunandu-l incontinuu si chemandu-l seara la bere.

4. Barbatii judeca dezordinea.

Gresit: nu conteaza cat de dezorganizata e camera unei femei, ci conteaza sa fie eliberata o suprafata de 2 metri pe un metru. Iar daca haosul e intretinut de sutiene si de bikini imprastiate peste tot, atunci asta e un bonus!

5. Barbatii au rabdare.

Gresit: ca femeie, ai observat cum scade nivelul vocii unui barbat atunci cand ii spui ca inca nu esti gata sa te culci cu el, iar el raspunde: "stai linistita, e in regula"? Nu e in regula deloc. Ai auzit vreodata vreun barbat spunand ca nu e gata atunci cand o femeie vrea sa se culce cu el?

6. Barbatii sunt de incredere.

Gresit: esti femeie, iti rogi iubitul sa aiba grija cu un secret mare, dar acesta nu tine cont si-l spune? Tocmai ti-a fost spulberata increderea. Si, in timp, vei vedea ca va mai face acest lucru. Asadar, nu exista incredere in barbati!


Foto: uk.image-1.filmtrailer.com

Recomandari