Avem un nou layout care pune in valoare mai bine continutul goodfood.ro, este mult mai prietenos, homepage-ul e mult mai ofertant pentru utilizatori, incurajeaza contributiile cititorilor si integreaza mai bine componenta de social media. Odata cu relansarea, ne provocam cititorii la un concurs amuzant, Dezastru in bucatarie. Nu de alta, dar eu, cand am pornit in aceasta calatorie a gatitului, imi aduc aminte de cel putin cateva intamplari amuzante, pe care le veti gasi pe site BBC GoodFood
http://www.goodfood.ro/dezastre.html http://www.goodfood.ro/dezastre.html
GoodFood
Cristina Mazilu - jurnalist si bucatar de placere, Mazi povesteste despre aventurile ei in bucatarie, pasiunea pentru experimentare si obsesia ei de a cumpara gadgeturi, dar si de a gasi feluri de mancare perfect preparate.
Adina Scortescu - jurnalist de profesie, food editorul GoodFood s-a specializat si in deserturi, la prestigioasa Le Cordon Bleu din Paris. Adina are raspunsuri pentru toate dilemele din bucatarie, asa ca asteapta provocarile!
Elena Ceciu - food psychology coach, iti explica de ce o masa colorata e mai gustoasa, de ce dietele esueaza, cum trebuie sa arate farfuria perfecta, cum gandurile iti modeleaza silueta si de ce e bine sa citesti cu atentie etichetele alimentelor.
Elena David - medic gastroenterolog, este specialistul in nutritie, dar si un bucatar de placere pasionat de calatorii. Ea iti va explica cum trebuie sa-ti adaptezi dieta daca suferi de ulcer, dar si care sunt cele mai delicioase feluri de mancare din Kuala Lumpur.
GoodFood este singura revista de gastronomie din Romania, o revista care te face sa gatesti din placere, si care, pe langa zona dedicata retetelor si meniurilor savuroase, iti ofera si povesti culinare apetisante numai bune de citit cand nu intri in bucatarie.