Căutare Live

Ghidul intalnirilor pe internet pentru femeile in varsta

Intalnirile aranjate pe internet incep sa devina tot mai populare, 3,5 milioane de persoane din Marea Britanie cunoscandu-si partenerul online.

Potrivit Daily Mail, nu doar tinerii au adoptat aceasta metoda de a cunoaste pe cineva pe internet. Tot mai multe persoane peste 60 de ani, in cautarea unei relatii, apeleaza la site-urile matrimoniale pentru a-si gasi un nou partener de viata. Daca esti in aceasta situatie, exista cateva sfaturi pe care trebuie sa le urmezi.

1.Nu te comporta ca si cum ai fi o adolescenta. Nu te arata prea entuziasmata ca cineva iti ofera atentie si fii mai rezervata atunci cand vrei sa ii arati aprecierea barbatului pe care tocmai l-ai cunoscut. Nu trebuie sa insisti sa va vedeti din nou si sa pari disperata.

2.Sa nu ai incredere in pozele de profil. Majoritatea pozelor pe care si le pun barbatii pe site-urile matrimoniale nu sunt actualizate. Pot fi de acum 10 sau 15 ani, asa ca nu trebuie sa te ghidezi exclusiv dupa aspect atunci cand vrei sa cunosti pe cineva. Conteaza mai mult descrierea personala din profil.

3.Freste-te de barbatii prea atragatori. De multe ori, site-urile matrimoniale posteaza fotografiile unor barbati atragatori doar pentru a impresiona femeile. Acestea aleg sa isi creeze conturi pe aceste site-uri pentru ca li se pare ca aici gasesc cei mai frumosi barbati.

4.Constientizeaza ca unii barbati nu cauta o relatie serioasa. Multi barbati care isi cauta partenere pe internet nu vor sa inceapa o relatie serioasa cu acestea, ci doar sa aiba parte de o aventura.

5. Incearca sa fii in pas cu tehnologia. Copiii te pot ajuta sa iti creezi un profil pe internet, insa cel mai bine este sa te descurci singura. Astfel, poti sa iti modifici fotografia oricand si sa actualizezi informatiile despre tine la orice ora.

Foto: hepta.ro

Marea Britanie: O mama surogat este dependenta de sarcini... FOTO! Pantofi la moda, creati in miniatura...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri