Căutare Live

Good Food te invita la Happy Feet 2 sa gatesti alaturi de cei mai veseli pinguini! Happy Feet 2, Mumble danseaza din nou!

Good Food te invita pe 14 ianuarie la Movieplex, Plaza Romania, la petrecerea si vizionarea filmului “Happy Feet 2”! Evenimentul face parte din Campania Copiii in bucatarie, derulata de revista Good Food incepand cu 2008.

Echipa Good Food continua Campania Copiii in bucatarie si va provoaca la distractie! Pe 14 ianuarie, in Plaza Romania, va invita la o petrecere tematica pentru copii: competitie de gatit, cantece, premii si vizionarea filmului Happy Feet 2, Mumble danseaza din nou! Copiii si parintii sunt asteptati in Plaza Romania, Sala Rotonda, incepand cu ora 15:00, pregatiti pentru petrecere. La finalul evenimentului, va avea loc proiectia desenului animat, incepand cu ora 16:30, la Movieplex, Plaza Romania.

Pentru a participa, copiii trebuie sa se inscrie pe site-ul Good Food http://www.goodfood.ro/concursuri/happyfeet2.html si vor putea castiga premii zilnice: obiecte promotionale si bilete la filmul Happy Feet 2!

Evenimentul face parte din campania Copiii in bucatarie, initiata de revista BBC Good Food in 2008. Acest proiect este destinat copiilor si parintilor si se dezvolta in continuare, acum si prin intermediul Competitiilor de gatit in scoli, cu scopul de a atrage copiii in interesanta poveste a gatitului si de a-i indruma spre o alimentatie sanatoasa.

Programul evenimentului:
15:00 - 16:00 Competitie de gatit si activitati pentru copii
16:30 - 18:00 Vizionare Happy Feet 2, film dublat
Parteneri: Media Propictures, Warner Bross, Movieplex, Plaza Romania

Good Food este singura revista de gastronomie din Romania, o revista care te face sa gatesti din placere, si care, pe langa zona dedicata retetelor si meniurilor savuroase, iti ofera si povesti culinare apetisante numai bune de citit cand nu intri in bucatarie.

In jurul lumii: 10 studii interesante despre natura umana... O metoda simpla de a face limonada...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri