Căutare Live

Good Food te invita sa-ti pregatesti cizmulitele de Mos Nicolae! Vino la petrecea Motanul Incaltat!

Good Food te invita pe 5 decembrie la Movieplex, Plaza Romania, la petrecerea si vizionarea filmului "Motanul Incaltat"! Cine vine costumat in motan primeste un cadou surpriza, iar cine se inscrie in concursul de pe site-ul Good Food, sa isi pregateasca cizmulitele pentru ca poate primi premii promotionale si bilete filmul Motanul Incaltat!

Evenimentul face parte din campania Copiii in bucatarie, derulata de revista Good Food incepand cu 2008. Pentru ca in 5 decembrie este Sfantul Nicolae, echipa Good Food alaturi de RoImage, Plaza Romania si Movieplex au pregatit pentru copii o petrecere tematica "Motanul Incaltat": workshopuri de gatit, premii, invitati speciali, si, vizionarea filmului Puss in Boots 3D - propria aventura animata a Motanului Incaltat din Shrek!

Copiii sunt asteptati in Plaza Romania incepand cu ora 16:00, costumati in motani si pregatiti pentru Atelierele Good Food. Invitatii speciali ai petrecerii vor fi elevii din scolile Vasile Voiculescu si Mark Twain. La finalul evenimentului va avea loc proiectia desenului animat Puss in Boots, incepand cu ora 18:00, la Movieplex, Plaza Romania.

Pentru a participa, copiii trebuie sa se inscrie pe site-ul Good Food http://www.goodfood.ro/concursuri/puss-in-boots.html si vor putea castiga premii zilnice, obiecte promotionale Motanul Incaltat si bilete la filmul Motanul Incaltat, la Movieplex!

Evenimentul face parte din campania Copiii in bucatarie, initiata de revista BBC Good Food in 2008. Acest proiect este destinat copiilor si parintilor si se dezvolta in continuare, acum si prin intermediul Competitiilor de gatit in scoli, cu scopul de a atrage copiii in interesanta poveste a gatitului si de a-i indruma spre o alimentatie sanatoasa.

Programul evenimentului:
16:00 - 17:30 Competitie de gatit si activitati pentru copii
18:00 - 19:30 Vizionare desen animat Puss in Boots

Good Food este singura revista de gastronomie din Romania, o revista care te face sa gatesti din placere, si care, pe langa zona dedicata retetelor si meniurilor savuroase, iti ofera si povesti culinare apetisante numai bune de citit cand nu intri in bucatarie.

FOTO! Vezi cum arata camera cu mobilier NUMAI din ciocolata!... Pixlr Editor sau cum sa iti modifici fotografiile intr-un mod fabulos!...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri