Căutare Live

Hamburgerul cu carne artificiala, disponibil din luna octombrie

Primul hamburger cu carne realizata in laborator va ajunge pe piata in doar cateva luni, relateaza Daily Mail.

Mark Post, profesor la Universitatea Maastricht, a declarat ca va prezenta hamburgerul in luna octombrie si ca acesta va avea acelasi gust, aspect si aceeasi textura ca unul obisnuit.

Pana acum, a fost produs un hamburger prototip la un cost urias de 220.000 de lire. Carnea din acesta are un aspect mai ciudat, fiind roz-galbuie ca si culoare, dar problema va fi rezolvata pana in toamna.

Mark Post a lucrat in ultimii sase ani la transformarea celulelor stem in carne. Hamburgerul va fi facut cu carne crescuta in laborator din celule stem preluate de pe muschi de vita.

Aceasta metoda de producere a carnii este scumpa si de durata, dar oamenii de stiinta apreciaza ca, in curand, va fi nevoie de doar sase saptamani pentru transformarea celulelor stem in carne comestibila. De asemenea, pretul se va reduce odata cu inceperea productiei in masa.

Foto: Daily Mail

Animalele de companie ii scapa pe copii de alergii... FOTO! Casute miniaturale construite in bonsai...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri