Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Harry Potter 7 - magia vrajitorului adolescent revine

A venit! E aici, pe ecranele noastre! Prima parte din ecranizarea ultimei carti despre aventurile micului (la inceput) vrajitor, e acum pe ecrane, la timp ca sa completeze magia atmosferei de Sarbatori!

Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 1, cum suna titlul intreg, incepe unde ne-a lasat ultimul film: vremuri negre s-au abatut asupra lumii magice. Lumea Vrajitorilor a devenit un loc nesigur si periculos pentru toti inamicii Lordului Cap-de-Mort. Devoratorii Mortii preiau controlul Ministerului Magiei si a scolii Hogwarts, terorizand si arestand pe toti cei care li se opun. Insa scopul lor principal este acela de a-l gasi pe Harry Potter si de a i-l aduce, viu si nevatamat, Lordului Cap-de-Mort.

Singura sansa de supravietuire a lui Harry este de a gasi Horcruxurile. Cautand indicii care sa-l ajute sa lupte cu Cap-de-Mort, Harry descopera o legenda straveche - aceea a Talismanelor Mortii - care l-ar putea ajuta pe Lordul Intunericului sa dobandeasca puterea absoluta la care ravneste. Insa nu si daca Harry si prietenii lui le gasesc inaintea lui Cap-de-Mort!

Imaginatia lui J.K. Rowling si maestria cineastilor dau nastere din nou unor imagini uluitoare, unei povesti superbe si infricosatoare, despre copiii cu inima curata care refuza sa cedeze in fata intunericului, oricat de puternic ar fi acesta.

Sursa: Sfatul Parintilor

Sursa foto: hepta.ro

Recomandari