Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Idei de cadouri pentru aniversarea relatiei

Aniversarile unei relatii sunt momente speciale, dar alegerea unui cadou pentru partenera este o misiune dificila.

Este greu sa reusesti sa ii oferi unei femei un cadou perfect, dar, in functie de ce perioada de relatie aniversati, poti sa te inspiri din ideile oferite de ArticleClick.

O luna. In prima luna de relatie inca simti fiori in stomac atunci cand iti vezi iubita. Aceasta aniversare marcheaza trecerea intr-o noua etapa, iar cadoul trebuie sa ii demonstreze ca esti atent si constientizezi importanta evenimentului. Poti alege intre bomboane de ciocolata, un animal de plus sau chiar niste briose aranjate intr-un cosulet.

Pentru sase luni. Dupa atata timp, se presupune ca va cunoasteti mai bine. Cadourile pentru aniversarea de sase luni trebuie sa demonstreze ca esti un bun observator si ai invatat ce ii place si ce nu. Poti sa ii cumperi un parfum, un ceas care se potriveste cu stilul ei, bijuterii sau sa ii pregatesti cina acasa. Daca alegi ultima varianta, trebuie sa faci si fotografii pentru a nu uita momentul.

Un an. Aniversarea primului an de relatie este un moment cu adevarat important. Cadoul poate fi extravagant sau simplu, dar trebuie sa insemne ceva pentru ea. Poti sa ii oferi un weekend romantic la munte, un album cu fotografii pe care le-ati facut pe parcursul relatiei sau chiar bilete la concertul unei formatii care ii place.

Foto: hepta.ro

Recomandari