Căutare Live

Idei: Rame si albume foto inedite

Din pacate, in ultimii ani, oamenii au renuntat sa isi mai printeze fotografiile, preferand sa le vada pe calculator, sau sa le imparta cu prietenii pe site-urile de socializare. Este cam acelasi lucru cu a renunta sa mai cumperi carti din librarii, in favoarea celor de pe computerul personal.Mai nou, oamenii apeleaza la ramele foto digitale, insa speranta de viata a acestor obiecte nu este foarte mare. Dar atunci cand vine vorba de o fotografie palpabila, intr-o rama asemenea, lucrurile pot intra in desaga eternului.

Daca aveti nevoie de idei, tineti minte ca acestea sunt nelimitate, atunci cand va puneti creativitatea la incercare.

De exemplu, un album foto clasic, cu pagini cartonate, fara tipla. Nu va trebuie decat cateva imagini inedite cu familia si prietenii, un tub bun de lipici, o carioca neagra si oja ieftina. Taiati fotografiile cat mai non-conformist si lipiti-le dezordonat. Apoi scrieti cate un text pe fiecare pagina, ori sub fotografii, si "inviorati" atmosfera albumului cu pete de oja colorata, floricele, linii, puncte si asa mai departe.

2010/09/10//106740-picture-frames-3a.jpg

Cand vine vorba de rame foto, lucrurile stau la fel. O varianta ieftina este sa va achizionati carton colorat. Cartonul trebuie sa fie in forma de rama, iar marginile pot fi decupate in diverse forme simetrice: frunze, zig-zag, in colturi.

Vedeti care sunt dimensiunile fotografiei, apoi decupati cartonul in centru, pe forma pozei, insa cu 1 cm mai putin. Lipiti fotografia pe spatele cartonului, cu imaginea indreptata catre fata, in jurul careia puteti aplica, apoi, panglica sau dantela.

Rame japoneze - Origami

Cuvantul "origami" este o contopire a doua cuvinte japoneze: verbul "oru", care inseamna a impaturi si "kami", care se traduce ca "hartie".

2010/09/10//106741-frame.jpg

Origami-ul este arta de a "manui" hartia, in cele mai frumoase forme ale ei. Cel mai indicat ar fi sa apelati la hartia pentru origami, gasita in magazinele de specialitate, deoarece are o structura mai "moale", care o face sa fie mai maleabila si mai usor de indoit. Pentru a vedea pasii realizarii unei astfel de rame, intrati pe Craft Ideas.

Foto: www.instructables.comMutilarea cu sare si gheata, un "joc" periculos in randul adolescentilor... “Ultrashape” te ajuta sa reduci depozitele de grasime...
Ultimele știri