Căutare Live

Indonezia: un baiat de opt ani fumeaza 20 de tigari pe zi

Un baiat de opt ani din Indonezia fumeaza de la varsta de patru ani si a ajuns sa consume un pachet de 20 de tigari pe zi, relateaza Daily Mail.

Aldi Ilham primeste acum sprijin pentru a se lasa de fumat, dar trupul sau firav a fost deja afectat de dependenta de tigari. Baiatul fumeaza acasa si tine tigara in mana ca si un adult care are acelasi viciu.

Nu este singurul copil din Indonezia care se confrunta cu aceasta problema. Aproximativ un milion de copii sub 16 ani din statul asiatic fumeaza, iar o treime dintre acestia isi aprind prima tigara inainte de a implini 10 ani.

In Indonezia, cumpararea si consumul de tigari de catre copii, indiferent de varsta, sunt legale.

Foto: EPA/Intact Images

S-a inventat tratamentul care face din orice barbat un sex-symbol... VIDEO! Bogdan Ionescu - cel mai tanar profesor de origami...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri