INEDIT! Marea Britanie: La 11 ani, o fata are 1.82 metri inaltime

La doar 11 ani, Nnenna Eronini - o eleva in clasa a opta din Marea Britanie - este mai inalta decat multi adulti. Fata masoara deja, pana la aceasta varsta, un fabulos numar de 182 de centimetri.

Scolarita Nnenna Eronini depaseste cu usurinta in inaltime un stalp pentru cutiile postale, dupa ce la doar 11 ani a ajuns sa aiba 1.82 de metri.

Tanara este, de asemenea, cu cel putin 35 de centimetri mai inalta decat celelalte fete din clasa ei.

Mama Nnennei, care este mai scunda decat aceasta cu 12 centimetri, spune ca fiica ei nu se simte deloc rusinata de acest aspect. "Nu se simte prost din aceasta cauza absolut deloc", a declarat Christina Eronini, in varsta de 44 de ani.

2011/11/07//422657-nnenna2.jpg

In prezent, Nnenna spera sa devina un model de talie internationala. Si cu siguranta are toate sansele sa isi implineasca visul.

The Sun

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri