Invata-ti tanarul sa isi castige singur banii de buzunar

Studiile sunt pe primul loc in ceea ce il priveste pe adolescentul tau, dar daca vrei totusi sa il inveti un pic de responsabilitate si sa si castige cativa banuti, exista cateva solutii la indemana oricui.

1. Folosirea unui hobby in favoarea sa

Adolescentul este pasionat de fotografie si are o camera de fotografiat? Acest hobby ii poate mari bugetul cu sume considerabile. Poti sa il ajuti pe tanarul tau vorbind cu prietenii vostri de familie care isi doresc poze la diverse evenimente precum zile de nastere, botezuri sau altele.

2. Ingrijirea unor copii

Daca in apropierea locuintei vostre exista cupluri care au copii mici si care au nevoie din cand in cand de o persoana care sa aiba grija de copilul lor, este foarte posibil ca adolescentul tau sa fie potrivit pentru aceasta sarcina. Aceasta experienta nu doar ca il va ajuta sa castige bani, dar il va invata sa fie mai

3. Oferirea de meditatii

Daca adolescentul tau este foarte bun la limba engleza, matematica sau chimie, poate oferi meditatii copiilor mai mici decat el. Sunt foarte multi parinti care cauta meditatori tineri, care sa aiba informatii proaspete si care stiu sa se faca placuti mai usor de catre copii. Mai mult decat atat si plata unei ore de meditatii este mult mai mica decat a unui profesor cu vechime. Anunta-ti prietenii sau colegii de serviciu, ca adolescentul tau este disponibil din acest punct de vedere.

4. Impartirea pliantelor

O modalitate de a face rapid bani este impartirea pliantelor in magazine, intersectii, statii de metrou sau restaurante. Cateva ore pe zi, timp de doua trei-zile pe saptamana, ii pot aduce adolescentului o suma de bani destul de mare pentru a-si cumpara cateva haine noi.

5. Vanzarea online

Exista foarte multe site-uri prin intermediul carora adolescentul poate pune la vanzare diverse lucruri personale de care nu mai are nevoie. Incepand de la vanzarea de haine care i-au ramas mici, jucarii, dvd-uri cu jocuri sau cd-uri cu muzica, adolescentul poate castiga rapid bani.

Indiferent ce alege sa faca, ai grija sa fii mereu alaturi de adolescentul tau si sa il susti moral in momentul in care are nevoie de tine, dar in acelasi timp sail lasi sis a se responsabilizeze.

Foto: wall-papers.com

Ultimele știri