Inventiv: Elevii din SUA vor purta bratari care sa masoare cat de atenti sunt la ore!

Fundatia Microsoft va cheltui 1 milion de dolari pentru a crea o bratara care sa masoare cat de atenti sunt elevii la ora. Proiectul face parte din reforma scolara initiata in SUA, informeaza Washington Post.

Inovatoarea bratara functioneaza prin masurarea conductantei pielii, care poate indica reactia organismului la diversi factori externi. Insa bratarile nu vor fi folosite doar pentru a masura atentia elevilor, ci si a eficientei profesorilor la cursuri.

Insa bratara galvanica are un mare dezavantaj, deoarece inregistreaza reactia utilizatorului la modul general. Dispozitivul nu indica doar atentia elevului la ceea ce preda profesorul, ci si la discutii cu colegii, in timpul orei.

Aceasta initiativa face parte din reforma scolara propusa de Guvernul Statelor Unite, care a inceput deja sa investeasca mai mult in domeniul invatamantului, cum ar fi in manuale si alte materiale interactive, care sa mentina interesul elevilor americani.

Foto: jmu.edu

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloween-ul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri