Jocurile video pot duce la anxietate in randul copiilor

Conform cercetatorilor, dependenta de jocuri video poate cauza duce la tulburari psihologice asa cum ar fi depresia sau anxietatea.

Conform specialistilor in psihologie, copiii care sunt predispusi sa devina dependenti e jocurile video sunt cei care petrec ore in sir jucandu-se, au dificultati in a interactiona cu alti copii, pentru ca sunt mult mai impulsivi decat acestia.

Odata deveniti dependenti, probabilitatea ca ei sa dezvolte anxietate, depresie sau fobie sociala creste considerabil. Surprinzator este faptul ca daca aceasta dependenta inceteaza, la fel se intampla si cu tulburarile asociate prezentate anterior. In ciuda faptului ca nu exista o relatie de timp cauza efect intre aceste variabile, faptul ca ele doua covariaza ar putea constitui o descoperire importanta pentru tratarea depresiei, anxietatii sau fobiei sociale la copii.

foto: lifeasahuman.com

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri