Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Lotiunile cu propolis te scapa de acnee

Oana Turcu te invata cum sa scapi de acnee. “Scriu aceste randuri cu lacrimi in ochi, pentru ca imi aduc aminte de toata copilaria mea. De la 12 pana la aproape 25 de ani, am avut un mare complex provocat de acne”, spune Oana.

"Am facut tot ce s-a putut, de la tratamente cosmetice la vaccin, leacuri babesti, creme foarte scumpe... Niciun rezultat.

In 1999 am descoperit, in Italia, o gama de cosmetice naturale care mi-au schimbat tenul, imaginea, increderea in mine si... viata".

Iata tratamentul pe care l-am facut!

Intretinere in cabinet cosmetic:

a) Demachiere cu Lapte demachiant cu propolis sau Lapte demachiant hamamelis.
b) Tonifiere cu Lotiune tonica cu propolis sau Lotiune tonica hamamelis.
c) Se aplica Masca de curatare sau Gel scrub ten gras si, doar in perioada in care nu aveti acnee, faceti un masaj lejer, insistand in zonele centrale ale fetei. Dupa zece minute, inlaturati cu un buretel umed.
d) Se aplica sase picaturi de Cleanaroma si se lasa sub vapori pentru circa zece minute.
e) Extrageti comedoanele.
f) Se aplica Lotiune tonica cu propolis sau Lotiune tonica hamamelis si se acopera cu un servetel pentru cinci minute.
g) Se efectueaza un masaj drenant cu Crema propolis sau Crema bogata specifica cu propolis sau Biopurificant soc, plus cinci picaturi de Cleanaroma, plus trei picaturi de Sillaroma.
h) Eliminati excesul.
i) Tonifiere cu o discheta de vata imbibata in Lotiune tonica cu propolis sau Lotiune tonica hamamelis.
j) Se aplica cu un penson Masca biorevitalizanta sau Bioamprenta cu alge, diluata cu o fiola de Biocompensator acid si, eventual, Lotiune tonica cu propolis sau Lotiune tonica hamamelis. Se lasa zece minute, apoi se inlatura cu un buretel umed si se aplica Biomasca cu namol.
k) Aplicati Crema propolis sau Crema bogata specifica cu propolis. Incheiati tratamentul cu un strat de Biocompensie ten gras.

Intretinere la domiciliu:

Dimineata: - Lapte demachiant cu propolis sau Lapte demachiant hamamelis - Lotiune tonica cu propolis sau Lotiune tonica hamamelis - Crema propolis sau Crema bogata specifica cu propolis.

Seara: - Lapte demachiant cu propolis sau Lapte demachiant hamamelis - Lotiune tonica cu propolis sau Lotiune tonica hamamelis - Biocompensator acid .

Saptamanal: - Lapte demachiant cu propolis sau Lapte demachiant hamamelis - Masca de curatare sau Gel scrub ten gras - Biocompensator acid - Lotiune tonica cu propolis sau Lotiune tonica hamamelis - Biomasca cu namol - Biocompensie ten gras.

Citeste myconfidential.ro

Recomandari