Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Lucruri de care copilul tău are nevoie în prima zi de școală

Iată principalele produse pe care trebuie să le achiziționezi, pentru ca cel mic să înceapă școala ca un elev model.

Vacanța este pe sfârșite iar pregătirile și emoțiile pentru prima zi de școală se apropie cu pași repezi. Fie că micuțul tău se află în clasele primare sau a trecut mai departe la învățământul gimnazial, va trebui să aloci o sumă cum te-ai obișnuit în fiecare toamnă, pentru a-l integra corespunzător în noul an școlar. Iată principalele produse pe care trebuie să le achiziționezi, pentru ca cel mic să înceapă școala ca un elev model.

  • Ghiozdanul este primul pe lista de necesități, având în vedere că acesta va purta toate echizitele necesare unei zi de școală. Pentru a fi cât mai confortabil, alege pentru copilul tău un ghizdan încăpător, rezistent, cu multe buzunare pentru a păstra obiectele cât mai organizat. Modelul și culoarea ghiozdanului o vor alege cu siguranță copiii, în funcție de personajele preferate

  • Penarul este un element necesar din ghiozdan, unde copilul își va depozita instrumentele de scris. La câte modele, dimensiuni și culori există pe piață, nu va fi ușor pentru cel mic să se hotărască rapid.

  • Cu ghiozdanul și penarul achiziționate, următoarele obiecte pe listă sunt instrumentele de scris, fără de care un elev nu își poate lua notițe. Așadar, în penar e bine să existe măcar un stilou, recomandat cel cu rezervă de cerneală, creioane negre, un pix, riglă, radieră, ascuțitoare și carioci.

  • Este bine să discuți cu învățătorii/profesorii în prima zi de școală pentru a cumpăra manualele recomandate de aceștia. În ceea ce privește materialele de studiu adiționale, te poți orienta către dicționare explicative, atlase geografie/anatomice sau cărți interactive care îi vor pune mintea puștiului tău la contribuție.

  • Pentru a avea o performanță bună la învățătură, copilul tău are nevoie de o alimentație zilnică sănătoasă. Dacă în această vacanță dulciurile și înghețata au fost la putere, odată cu începerea toamnei, pachețelul pregătit de tine nu trebuie să îi lipsească. Așadar pe listă se află și o geantă termoizolantă unde cel mic să aibă mereu o gustare proaspătă.

Pe site-ul de anunțuri Lajumate.ro găsești la categoria “Mămici și Pitici”, toate aceste produse elementare pentru prima zi de școală a copilului tău. Intră și achiziționează-i tot ce trebuie, la prețuri accesibile!

Recomandari