Luna cadourilor - cu ce suntem ofertaţi de magazinele de profil

În zona Bucovinei tradiția de mărțișor este puțin diferită de cea din restul țării. 1 martie este despre bărbați și cadourile simbolice pe care aceștia le primesc, în timp ce 8 martie este ziua special dedicată femeilor. Așadar, este un soi de schimb de cadouri ce se pare că îi provoacă atât pe ei, cât și pe ele, să aleagă ceva potrivit.

Luna cadourilor - cu ce suntem ofertaţi de magazinele de profil

Sunt preferate variantele atipice sau în mod evident ceva ce nu se repetă de la an la an. Nelipsite sunt mărţişoarele, celebrul șnur alb și roșu. Ce alegem drept cadou este o altă poveste.

Magazinele de profil își fac stoc generos și ne inspiră

Pare că există cu mult mai multă ușurință în alegere unui cadou de vreme ce sunt atât de multe magazine de profil. Acestea își fac un stoc generos de produse și promit să vină cu idei de cadouri barbati, pentru femei sau copii. Există idei ce se raportează la vârstă, categorie de interese, la hobby-uri, etc.

Nu există o regulă anume despre ce și cum să alegem un cadou. Însă în mod cert acolo unde există puțin interes, cadoul va fi ales după anumite repere. Știm sigur și ce nu ar trebui să alegem, piese vestimentare, lenjerie intimă sau chiar parfumuri, dat fiind că astfel de alegeri sunt personale. De asemenea, orice idee ar trebui adaptată.

Coșurile cadou

Din seria de cadouri practice se numără și coșurile cadou. Acestea au apărut în primă fază ca idee de cadou potrivit spre a fi oferit celor din lumea business, cadouri corporate. Nu lasă loc de interpretare și sunt negreșit practice. În ultimii ani însă tendința aceasta a cunoscut și alte variante. Pot fi alese coșuri cadou oferite și celor dragi, față de care avem o relație mai apropiată, doar că ținem cont de conținutul acestuia.

Componenţa unui astfel de coș poate însemna delicii culinare, băuturi fine, poate chiar și anumite accesorii sau obiecte de decor. Pentru cupluri, astfel de coșuri pot include o șampanie și set de pahare.

Accesorii elegante

Bărbații apreciază frumosul, dar și stilul practic. Ce ar putea să le inspire pe femei ține spre exemplu de gama de accesorii. Regăsim spre exemplu la Gift Express butoni din argint, ac de cravată sau chiar și accesorii ce nu sunt pentru a fi purtate - deschizător de scrisori spre exemplu sau semne de carte printre altele.

Cu finisaje deosebite sunt și seturile de instrumente de scris sau cele pentru băuturi, cu accesorii pentru grătare sau de ce nu suporturile cu forme diverse, pentru sticlele de vin. Sunt alte câteva idei cu care Gift Express ne încântă.

Cadourile personalizate, mereu apreciate

Mergeți la sigur cu acele cadouri personalizate. Sunt o modalitate de a exprima mai multă implicare, faptul că nu alegeți un cadou oarecare, ci unul cu dedicație. Astfel de cadouri pot fi cele gravate sau cu un mesaj pictat - pe sticlă de vin spre exemplu. Acestea pot costa mai mult, dar spre exemplu la giftexpress.ro ambalarea este oferită cadou, la orice achiziție, iar personalizarea unui cadou nu va impune să scoateți prea mult din buzunar.

Vizionați colecția de cadouri pentru bărbați și nu numai în cadrul paginii giftexpress.ro.

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri