Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Asia Express - Drumul Comorilor

LUX & ETHICAL - produse organice made in Romania

Indraznet si costisitor, visul Ancai Golea a fost sa creeze o gama de produse naturale si organice, care sa “acopere” necesitatile de ingrijire a pielii, cu ingredienti, amestecuri si formule neintalnite pana acum.

Gama Lux & Ethical este realizata in Romania chiar de Anca, cu responsabilitate, pasiune si suflet, cu o abordare pura si simpla asupra cosmeticii.

Ingredientele folosite de ea sunt rare si valoroase: uleiul de argan, caviarul, secretia de melc, placenta, algele oceanice pentru seruri.

Gelurile hranitoare au la baza portocale, kiwi, struguri, piersici sau unisfere de ceai verde, dar vedeta gamei este Crema Restructuranta cu unt de cacao, unt de karite, ceara de albine.

Anca iti face o analiza a tenului cu un aparat special, si abia apoi iti recomanda produsele, in functie de necesitatiele fiecareia. Cu alte cuvinte, iti creaza un program de ingijire personalizat.

Anca va fi in Bucuresti saptamanal pentru consultatii, la cabinetul Naturopthya Med, iar produsele le poti achizitiona imediat dupa analiza.

Preturile sunt cuprinse intre 75 si 100 de lei per produs.

Citeste Dana Sota

Recomandari