Căutare Live

Marea competitie de gatit pentru copii a luat sfarsit

La Bucharest Food Festival, Competitia de gatit pentru copii a inceput racoros, cu salate crocante, si s-a terminat dulce, cu clatite umplute, amestecuri de fructe si piscoturi insiropate.

Timp de 3 zile, copiii au gatit, fiecare zi a competitiei fiind dedicata astfel: vineri, ziua salatei, sambata a sandvisurilor, iar duminica, sectiunea desert.

Juriul, format din echipa Good Food, alaturi de Ioana si Bogdan, a degustat (unele combinatii au fost atat de bune incat ne-a fost greu sa trecem la urmatoarea farfurie), iar primii trei castigatori - Natalia Panaite (locul I), Denisa Popa (locul II) si Stefan Moldovan (locul III) s-au calificat automat in finala de duminica. Cei trei castigatori din marea finala au fost Cristian Iancu (locul I), Andra Denisa Tiirei (locul II) si Cristian Oprisan (locul III), dar daca ar fi sa ne luam dupa zambetele din timpul competitiei si dupa numarul de degete manjite cu frisca, lista ar fi mult mai lunga.

Finala competitiei a fost gustoasa si interesanta! Good Food este singura revista de gastronomie din Romania care te face sa gatesti din placere, si care, pe langa zona dedicata retetelor si meniurilor savuroase, iti ofera povesti culinare apetisante numai bune de citit cand nu intri in bucatarie.

Sectiunea salate: Ziua I - Natalia Panaite (locul I), Denisa Popa (locul II) si Stefan Moldovan (locul III)

Sectiunea sandvisuri: Ziua II - Maria Isabela Mihai (locul I), Cristian Iancu (locul II), Cristian Oprisan (locul III), Alexandru Bogdan Dura (locul III)

Sectiunea deserturi, Marea finala: Ziua III - Cristian Iancu (locul I), Andra Denisa Tiirei (locul II) si Cristian Oprisan (locul III)

Citeste si Jurnalul National

Sursa foto: goodfood.ro

Invata cum sa ai mai mult rafinament!... Familia Flintstone a implinit 50 de ani...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri