Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film animatie: 101 dalmatieni

Mesaje de Sfântul Ilie. Cele mai frumoase SMS-uri și urări de „La mulți ani!”

Potrivit calendar ortodox iulie 2019, credinciosii care poarta numele Sfantului Ilie isi serbeaza ziua anual pe data de 20 iulie. Iata care sunt cele mai frumoase SMS-uri si urari de „La multi ani!” pe care le poti trimite sarbatoritilor.

Potrivit calendar ortodox iulie 2019, credincioșii care poartă numele Sfântului Ilie își serbează ziua anual pe data de 20 iulie. Iată care sunt cele mai frumoase SMS-uri și urări de „La mulți ani!” pe care le poți trimite sărbătoriților.

Calendar ortodox 20 iulie 2019. Potrivit statisticilor Direcției pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date, în România, există 127.370 de români sărbătoriţi de Sfântul Ilie, 111.685 sunt bărbaţi, iar 15.685, femei.

Află AICI ce nume se sărbătoresc de Sfântul Ilie.

Mesaje și SMS-uri de Sfântul Ilie, 20 iulie

1. „Zâmbeşte şi s-aveţi parte de toată distracţia şi emoţia specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare şi prietenie.”

2. „Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani, Ilie!”

3. „Îţi urez “La mulţi ani” pentru că porţi acest nume, şi fie ca Sfântul ILIE pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi numai bucurii şi linişte interioară”

4. „Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani”

5. „Azi, de ziua numelui, îţi urez şi eu să fii iubit şi să ai parte de tot ce îţi doreşti. La mulţi ani!”

6. „Adierea vântului lin al acestei zile frumoase de vară să te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor, iar sufletul să-ţi rămână deschis către calea fericirii şi împlinirii eterne. La mulţi ani!”

7. „Cu ocazia zilei de nume, îţi doresc un munte de sănătate, o mare de iubire şi un ocean de fericire!”

9. „Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate și fericire. Să ai parte numai de zile senine și însorite!”

10. „Cu ocazia sărbătorii Sfântului Ilie, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!”

11. „În această zi, când numele tău este celebrat, se sărbătoreşte cel mai mare făcător de minuni şi aducător de ploi în vreme de seceta, Sf. Ilie. Îţi doresc să învingi orice furtună şi să rămâi în orice moment un cer senin!”

12. „La mulți ani! Sfântul Ilie să te călăuzească mereu!”

13. „Felicitări cu ocazia acestei zile. îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani!”

14. „La Mulți Ani cu ocazia Sfântului Ilie și să-ți fie ziua plină de minuni!”

15. „Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.”

16. „Cu ocazia zilei de nume, îți doresc un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire!”

17. „E o zi când sufletul tău trebuie să învingă orice urmă de tristețe și să fie deschis pentru a primi cele mai frumoase momente. Este ziua numelui tău și-ți urez un sincer La Mulți Ani!”

18. „La Mulți Ani, Iliuta! Sper să se spargă conductă fericirii pe stradă vieții tale.”

19. „Un zâmbet are puterea de a îndreptă totul și de a umple totul de lumina. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viață. La Mulți Ani!”

20. „Se sărbătorește cel mai mare făcător de minuni și aducător de ploi în vreme de secetă. îți doresc să învingi orice furtună și să ai un cer senin.”

Citește și: Iarmarocul de Sfântul Ilie va fi deschis la Muzeul Satului în zilele de 20 şi 21 iulie