Metode naturale de a scapa de mucegai

 
+6 click pentru
galerie

Cand vrei sa scapi rapid de mucegai utilizand produse naturale si fara sa apelezi la specialisti poti sa folosesti metodele recomandate de portalul Care2.

Uleiul din arbore de ceai. Poate fi folosit pentru eliminarea mucegaiului de pe pereti, de sub covoare sau din baie. Uleiul din arbore de ceai este destul de scump, dar ai nevoie de foarte putin pentru a scapa de mucegai. Intr-o sticla cu pulverizator se amesteca doua lingurite din acest ulei si doua cani de apa. Se mixeaza bine si apoi se pulverizeaza pe zonele cu mucegai. Nu se clateste si nici nu are termen de expirare.

Extractul din seminte de grapefruit. Spre deosebire de uleiul din arbore de ceai, acesta nu are un miros puternic. 20 de picaturi din acest extract se mixeaza cu doua cani de apa si se aplica pe zonele cu probleme.

Otetul. Otetul, fara sa fie diluat, elimina 82% din mucegaiul pe care este aplicat. Otetul se pune intr-un recipient cu pulverizator si se stropesc suprafetele cu mucegai. Acesta dispare in cateva ore, dar mirosul de otet persista.

Foto: epa.gov

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe