Modul în care bărbații distrug lent, dar sigur, dragostea soțiilor lor. Ce să faci ca să îți salvezi căsnicia

Oare de ce se distrug familiile? Doar în fața altarului erau doi oameni iubitori, care îşi doreau sincer să-şi aducă fericire unul altuia.

Care sunt cele 5 moduri prin care bărbații ucid lent, dar sigur dragostea și încrederea soțiilor lor! Ce să faci ca să îți salvezi căsnicia

Oare de ce se distrug familiile? Doar în fața altarului erau doi oameni iubitori, care îşi doreau sincer să-şi aducă fericire unul altuia. Dar, din păcate, dragostea nu este un lucru pe care să-l poți pune într-o sticlă, să-i pui dop și să stăm liniștit că nu va dispărea nicăieri. Dragostea trebuie întreținută cu respect, încredere și mici surprize pentru a menține mereu flacăra iubirii aprinsă.

Din păcate, din cauza preocupărilor zilnice și a stresului la care suntem supuși, uităm să ne mai îngrijim pentru sufletul nostru și mai ales pentru cel al partenerului, ceea ce duce la distanțare, certuri și de multe ori, despărțire.

Divorțul implică, bineînțeles vina ambilor parteneri, dar în acest articol dorim să ne axăm anume asupra modului în care bărbații își distrug involuntar familia și își „omoară” în tăcere soțiile. Ne axăm pe bărbați, deparece femeile sunt de cele mai multe ori mai sensibile și mai longevive în dorința de a menține relația la fel de unită și frumoasă ca la început.

Știm cu toții: căsătoria este o sarcină grea pentru fiecare din noi. Niciodată nu știm cum se poate încheia. Ne putem plictisi în orice moment sau relația poate deveni una insuportabilă. Din păcate aceasta este realitatea, iar promisiunile din fața altarului despre dragostea veșnică vor rămâne, din păcate, vorbe deșarte.

Iată care sunt modurile prin care bărbații își distrug căsniciile:

1. Lipsa atenției

Atenția, pentru femei, este ca aerul, ca hrana. Chiar dacă ai avut o zi grea, nu te împiedică nimic să-ți îmbrățișezi soția. Dacă vei uita să-i spui cât de mult o iubești, ea va decide că nu ai nevoie de ea. Ei nu-i pasă ce crezi, ea are nevoie de acțiuni din partea ta.

2. Lipsa de încurajare

Femeile își laudă mereu soții, știind cât de important este acest lucru pentru ei. Dar au şi ele nevoie de laudă. Pentru că au gătit gustos, pentru că sunt inteligente, înțelepte, iubitoare sau pentru faptul că sunt niște soții extraordinare.

3. Lipsa de romantism

Mai țineți minte cum era la începutul relației? Flori, cântece la chitară, mici surprize… anume aceste lucruri sunt o adevărată hrană sufletească pentru femeie, îi dau energie, o fac să creadă că relația voastră este vie. Romantismul o va face pe femeie să înflorească. Nu lăsați rutina să vă distrugă relația nici peste 5, 15 sau 30 de ani.

4. Prea multă critică

Critica poate fi constructivă, dar și distructivă. Dar excesul de critică, fie ea și constructivă, are,de asemenea, efecte distructive! Probabil la începutul relației nu ați avut atât de multe pretenții fata de ea. Știți ce face excesul de critică? În nici un caz nu o face să devină mai bună, dar distruge starea psihologică a femeii, iar pe bărbat îl transformă într-un tiran.

5.Comparația

Răspundeți sincer la următoarea întrebare: v-ar plăcea dacă soția dumneavoastră v-ar compara cu alți bărbați? Dacă ar spune că șeful ei are un corp mai frumos, iar vecinul este om gospodar, „spre deosebire de tine”. Nu cred că astfel de cuvinte vă vor face fericit.

Comparându-vă soția cu alte femei, nu faceți decât să distrugeți dragostea, familia și relația voastră. Poate nu faceți acest lucru intenționat, dar aceste cuvinte o pot răni pentru toată viața.

Iubirea este frica de a ofensa, de a spune cuvinte nepotrivite sau de a o răni persoana iubită. Dacă o familie nu are la bază dragostea și buna înțelegere, atunci care ar putea fi scopul ei?

Dumnezeu să vă ajute să nu ajungeți la divort pentru că veți fi foarte afectați! Încercați să păstrați o căsnicie frumoasă alături de omul iubit. Aceleași probleme le puteți întâlni cu orice persoană ați avea o relație, dacă nu respectați aceste lucruri mici, dar importante de mai sus.
Sursă: voxbiz.ro

Ultimele știri