Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Noile tendinte in machiajul primaverii

Sezonul acesta machiajul incearca sa contrabalanseze tendinta retro a garderobei de primavara cu accente moderne de culoare.

Ca in fiecare sezon, exista mai multe tendinte in machiajul propus de stilisti. Pentru toate gusturile, pentru toate varstele si stilurile. In numarul acesta vorbim despre pasiunea pentru culoare inspirata de arta urbana, de graffiti, de prezentarile de moda care incearca sa reinvie pasiunea in oameni si sa combata letargia in care pare sa se gaseasca lumea.

Make-up artistii americani de la MAC Cosmetics spun ca noutatea consta in declaratia curajoasa de independenta si originalitate pe care fiecare femeie ar trebui sa o faca. Experimenteaza texturi noi, aplica nuante neasteptate si adu "arta" inapoi in ceea ce numim "arta machiajului".

Trendul Pop Classics, lansat de ei, inseamna forme clasice, suprasaturate de culoare. Inseamna sa inversezi proportiile si, in loc sa incarci pleoapele de culoare, sa creezi un ochi foarte natural, iluminat cu farduri neutre si exploatat cu un mascara bun. Rezerva culorile intense pentru buzele perfect conturate: portocaliu inspirat de colorantii chimici, roz fluorescent, ciclam, rosu vibrant.

Secretul unui look perfect: baza de machiaj (fond de ten, corector, iluminator), pentru ca ai nevoie de un ten perfect pe care sa desenezi atat de frumos.

Iata cateva sfaturi de cumparaturi:

- Fond de ten Ivatherm pentru piele sensibila; corecteaza imperfectunile generate de acnee, rozacee, cuperoza, cicatrici, eritem, 56 lei.

- Baza de machiaj transparenta Patricia Milton micsoreaza liniile fine si confera un aspect neted tenului, 60 lei (Help Net).

- Creion Bio Sante pentru pleoape culoare Pearl, www.life-care.com, 49,99 lei

- Fard de ochi satinat MAC Cosmetics, 75 lei

- Fard duo de ochi Tzarine de la Nars, auriu mat pentru pleoapa, gri argintiu pentru coltul extern, efect natural, 120 lei

- Ruj rezistent la transfer, in doua variante (mat si satinat)

- Make Up For Ever Professional, 67 lei

- Gloss concentrat Effet 3D Bourjois, 42 lei

- Ruj La Baule, Peggy Sage, 38,60 lei


Citeste si Revista Felicia!

Recomandari