Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Noua editie Think Strategy, pentru studentii de la marketing si publicitate

ADVICE Students organizeaza in perioada 4 -15 aprilie o noua editie a scolii de strategie Think Strategy, adresata tuturor studentilor pasionati de publicitate, conform sapteseri.ro.Submarinul Think Strategy va poposi anul acesta la Caffffe Creativa, sediul fundatiei Friends for Friends. Pentru a se imbarca in calatoria subacvatica spre lumea nevazuta a comunicarii, studentii pot completa formularul de inscriere pe site-ul www.thinkstrategy.ro pana pe 27 martie.

Think Strategy este singura scoala gratuita de strategie in comunicare si publicitate, pentru studenti. Editia de anul acesta are ca tema strategia din spatele lansarii unui produs. Astfel, participantii vor urmari, in cadrul workshopurilor, fiecare etapa care marcheaza procesul unei campanii de comunicare pornind de la stadiul de concept pana la implementarea efectiva pe piata.

Cei 24 de participanti vor parcurge, mila cu mila, structura unei campanii de comunicare incepand cu etapa de cercetare si continuand cu derularea succesiva a pasilor necesari pentru promovarea eficienta a unui produs.

FOTO: ro.tilllate.com

Recomandari