Căutare Live

O americanca a creat concursurile de frumusete interioara pentru copii

O tanara din Statele Unite care a participat in adolescenta la concursuri de miss a creat o competitie pentru copii dedicata frumusetii interioare, relateaza Huffington Post.

Jena Sims le ofera copiilor cu grave probleme de sanatate posibilitatea de a fi printi si printese pentru o zi. Tanara spune ca nu se compara cu nimic senzatia pe care o ai atunci cand te afli pe scena si si-a dorit ca si copii bolnavi sa se bucure de acest sentiment.

Cei mici sunt imbracati, machiati, coafati si sunt invatati cum sa mearga pe podium. Jena Sims spune ca nu exista competitie intre copii si toti sunt tratati egal.

A creat acest concurs pentru a-i ajuta sa fie increzatori in ei insisi, sa aiba abilitati de comunicare si sa le arate ca frumusetea interioara este cea mai importanta, iar aspectul fizic nu conteaza la fel de mult.

Foto: AOL

Șase tinute sexy pentru prima intalnire... FOTO! Genti in nuante neon, pentru primavara...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri