Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

O femeie a devenit mama surogat pentru fiica ei, la varsta de 60 de ani!

Poveste emotionanta in Statele Unite, unde o bunica a devenit mama surogat din dragoste pentru fiica ei. Pentru ca o tânara ei fata nu putea sa duca nicio sarcina la termen, mama a decis sa puna capat calvarului prin care trecea. A facut fertilizare in vitro si dupa noua luni a nascut un baiat. Copilul are acum aproape doi ani si e raza de soare din viata intregii familii. Materialul de mai jos este o lectie de viata impresionanta!

Are 62 de ani a fost mama surogat a copilului fiicei sale. Asa isi incepe povestea Kristine Casey, din Illinois. Acum doi ani a facut un sacrificiu imens. Si-a imprumutat propriul corp pentru a-si ajuta fiica cea mare sa aiba un urmas. Fata nu reusise nici dupa SASE ori.

La a saptea incercare a ramas gravida cu gemeni. A pierdut insa sarcina la 22 de saptamâni. Apoi a mai suferit inca o data dupa ce a pierdut a doua sarcina la sase saptamâni. Kristine a mers la fiica si la ginerele ei si le-a impartasit ideea ca ea sa le poate copilul. Pe scurt, sa devina mama surogat! Asa s-a nascut Finn. Un baietel perfect santos. Acum are aproape 2 ani.

Povestea lor de viata a fost transpusa intr-o carte-document, care zilele aceastea a fost lansata, cu succes, in Statele Unite.oto

Foto: dailymail.co.uk

Recomandari