Căutare Live

O noua procedura cu laser te scapa de cicatricile lasate de acnee

Tratamentele cu antibiotice si cremele impotriva acneei sunt folosite pentru a controla aceasta problema de piele, dar uneori lasa in urma cicatrice, creand si mai multe neplaceri.

Potrivit Fox News, medicii americani au inventat un nou tratament cu laser, care te scapa foarte rapid de urmele lasate de tratamentele obisnuite.

Laserul actioneaza asupra unei mici parti din pielea afectata, dar efectele se vad la nivelul intregii fete.

Inainte de interventia cu laser, pe fata se aplica o crema anestezica. Caldura laserului ajunge in profunzimea pielii contribuind astfel la umplerea cu colagen a spatiilor in care s-au format cicatrici.

Procedura dureaza doar 15 minute si este suficienta o sedinta de tratament cu laser pentru a elimina efectele neplacute ale acneei. Noul tratament este insa foarte scump, costand aproximativ 2.500 de dolari.

Foto: hepta.ro

Dacia Duster va fi lansata in Marea Britanie. Afla cat costa modelul!... FOTO! Cele mai inspirate coafuri de la Oscar...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri