Antena Căutare

O reteta inedita: chiftelute de porumb cu sos de avocado

Crezi ca poti face chifetelute numai din carne? Revista Good Food ne propune o reteta de chiftelute in care ingredientul principal este porumbul. Si ca gustul sa fie complet mexican, se completeaza totul cu un sos de avocado.

50g de faina cu agent de crestere
1 ou, batut
200g de porumb din conserva sau congelat
1 mana de ceapa verde, curatata si taiata fin
1 avocado, taiat in bucatele
sucul de la jumatate de lime, plus cealalta jumatate taiata in 4
1 mana frunze de coriandru, taiate
1-2 linguri ulei de masline

1 Se pun intr-un vas faina, oul, porumbul, jumatate din cantitatea de ceapa, sare, piper si se amesteca bine. Se amesteca avocado cu ceapa ramasa, sucul de lime, coriandru, se asezoneaza si se lasa deoparte.

2 Se incalzeste o lingura de ulei intr-o tigaie nonaderenta. Se formeaza chiftelute din amestecul de porumb cu ajutorul unei linguri si se pun in tigaie, nivelandu-le putin. Se prajesc cate 2-3 minute pe fiecare parte la temperatura medie, adaugand uleiul ramas daca mai e nevoie. Se servesc calde cu salsa de avocado si feliile de lime.

Cum sa te comporti cand copilul este nervos... Cele mai frecvente greseli de make-up...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x