O tanara si-a cheltuit toti banii ca sa arate ca papusa Barbie

Charlotte Hothman este o tanara din Marea Britanie care a cheltuit 10.000 de lire pe operatii estetice si haine pentru a arata ca o papusa Barbie, relateaza The Sun.

Tanara, in varsta de 24 de ani, si-a facut operatie estetica la nas pentru ca acesta sa semene cat mai mult cu cel al unei papusi. De asemenea, si-a marit buzele, s-a vopsit blonda si si-a cheltuit toate economiile pe haine similare cu cele pe care le poarta o papusa Barbie.

Cand s-a dus la medicul estetician, Charlotte Hothman i-a spus ca o iubeste pe Barbie si vrea sa arate ca ea. Dupa operatie, fata tinerei a fost plina de vanatai, dar atunci cand si-a scos bandajele a fost foarte multumita de rezultat.

Charlotte Hothman are o colectie de sute de papusi si a devenit obsedata de ele la varsta de trei ani, cand a primit-o cadou pe prima dintre ele.

Pasiunea ei pentru Barbie a fost motivul pentru care s-a despartit de ultimul iubit, dar spera ca il va gasi si ea pe Ken, echivalentul masculin al celebrei papusi.

Foto: The Sun

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri