On Time - ceasul care nu te lasa sa intarzii

Esti mereu pe fuga? Ti se pare ca oricat de bine ti-ai organiza timpul nu reusesti sa ajungi suficient de devreme la munca sau o intalnire cu prietenii? Italienii au o solutie pentru tine.

Cei de la Diamantini&Domeniconi au creat "On Time" - un ceas haios, ideal pentru intarziatii de pretutindeni. Limba minutarului este franta spre varf, in asa fel incat arata timpul cu trei minute mai tarziu.

2011/08/30//363259-clock.jpg

Poti oricand si sa iti dai ceasul tau obisnuit inainte cu trei minute, insa cu siguranta nu va avea acelasi stil ca cel creat de designeri. Acest ceas este deosebit prin faptul ca iti arata in acelasi timp atat ora reala, cat si cea modificata, astfel incat poti alege ce vrei sa stii. Poate fi si un indiciu amuzant ca in ciuda programului strict pe care ni-l impunem, timpu poate fi relativ.

2011/08/30//363258-ontimet.jpg

Foto: todayandtomorrow.net

diamantinidomeniconi.it

cdn.uberreview.com

Parteneri
De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă. Motivele științifice din spatele teoriei
Dacă încerci să mănânci sănătos, cu siguranță ai auzit despre beneficiile consumului micului dejun. Dar s-ar putea să ai încă dubii cu privire la importanța pauzei de masă la prânz. De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă, oare.
Catine.ro
Ultimele știri