Căutare Live

(P) Cadouri pentru nași – idei la care nu te-ai fi gândit

Nașii de botez sau de cununie sunt persoane speciale din viață, având în vedere că sunt considerați părinții spirituali ai copiilor sau ai cuplului de tineri căsătoriți. Din acest motiv, nașii merită o atenție specială atunci când li se oferă cadouri.

Nașii de botez sau de cununie sunt persoane speciale din viață

Ocaziile cu care li se pot oferi daruri nașilor sunt numeroase și de fiecare dată este nevoie de o idee nouă. Nașilor li se pot oferi cadouri cu ocazia zilelor de naștere, zilelor de nume, de Crăciun, de Paște, când aniversează o anumită perioadă de la căsătorie, când au parte de o reușită la serviciu sau cu orice altă ocazie importantă din viață. De asemenea, există și situația când li se oferă un cadou viitorilor nași, atunci când li se propune ideea de a fi părinți spirituali.

Cei care sunt în pană de idei de cadouri pentru nași își pot găsi inspirația în rândurile care urmează, de unde pot afla cu ce daruri își pot impresiona nașii. Pentru început, însă, finii trebuie să cunoască cele mai importante aspecte pe care trebuie să le ia în considerare atunci când se gândesc la idei de cadouri pentru nași.

Ce trebuie sa iei în considerare când le faci cadouri nașilor

Pentru a le oferi nașilor un cadou surprinzător și potrivit în același timp, trebuie să fie luate în calcul câteva detalii despre aceștia. Cel mai simplu este că cei în căutare de cadouri nași să răspundă la câteva întrebări înainte de a achiziționa darurile.

Care este stilul nașilor? Acesta poate fi clasic, modern, mai mult sau mai puțin elegant sau tineresc, iar exemplele pot continua.

Care este vârsta nașilor? Unele familii păstrează tradiția și apelează la nașii de botez pentru a le fi părinți spirituali și în cazul cununiei religioase. În acest caz, nașii sunt mai în vârstă, iar cadoul trebuie ales în concordanță.

Care sunt hobby-urile pe care le au nașii? Nașului îi poate plăcea pescuitul, pe când nașa poate fi pasionată de design interior. În acest caz, va fi nevoie de cadouri separate.

Ce personalitate au nașii? Pot fi oameni romantici și sensibili, boemi, amuzanți, nonconformiști, cu spirit de aventură sau persoane mai discrete.

Odată ce aceste detalii vor fi stabilite, alegerea unui cadou va fi mult mai simplă. Iată care sunt exemplele de daruri din care se pot inspira cei care sunt în pană de idei de cadouri pentru nași!

Ramele foto – un cadou care poate fi oferit la comun

Ramele foto sunt un cadou pentru casă și nu se adresează personal nașului sau nașei. De obicei, acestea sunt cele mai sigure alegeri care se pot face. Ramele pot avea un design aparte, în formă de stea, în formă de inimă sau sub forma copacului vieții. Pentru ca darul să fie personal, în rame pot fi încadrate fotografii de la nuntă sau de la botez.

Caricatura – un cadou memorabil și amuzant

Nașilor li se poate face cadou o caricatură realizată de un profesionist. Aceasta poate fi înrămată și pusă la loc de cinste în casă. Poate fi vorba despre o caricatură care să îi înfățișeze doar pe nași sau o caricatură în care sunt prezente ambele cupluri: nașii și finii. Cadoul va fi, cu siguranță, apreciat, fiind o idee inedită.

Tablă pentru mementouri – darul perfect pentru nașii sensibili

Dacă sensibilitatea este punctul forte al nașilor sau măcar al unuia dintre nași, darul oferit poate consta într-o tablă pentru mementouri, pe care să se scrie un mesaj emoționant. Poate fi un citat sau pot fi gândurile personale, important este ca mesajul să aibă efectul scontat și să ajungă la sufletele celor care primesc cadoul.

Pușculița – cadoul care anunță sosirea unui bebeluș în familie

Adesea, nașii de cununie sunt și nașii bebelușilor pe care îi vor avea tinerii căsătoriți. Pentru naiși cărora le plac glumele, pușculița oferită cadou este perfectă. Este bine cunoscut faptul că nașii cumpară trusoul bebelușului, suportă o parte din cheltuielile pentru botez și îi oferă daruri micuțului. Pușculița va fi semnalul de care au nevoie pentru a începe să strângă bani pentru fericitul eveniment.

Harta lumii răzuibilă – dar pentru nașii călători

Daca nașii sunt renumiți în grupul de prieteni pentru vacanțele pe care le organizează și pentru destinațiile pe care le aleg, atunci o hartă a lumii răzuibilă este exact ceea ce le lipsește. Harta poate fi înrămată și așezată pe un perete, urmând să se bifeze pe ea țările vizitate.

Un grătar portabil și un răcitor pentru sticle – cadouri care pot fi oferite nașului

Perioada cu zile însorite se apropie cu pași repezi, ocazie cu care nașii pot fi invitați la un grătar în aer liber. Dacă nașul este pasionat de această activitate și obișnuiește să își petreacă zilele libere de vară în fața grătarului, cu o bere rece în mână, i se pot face cadou un grătar portabil și un răcitor pentru sticle în formă de pungă. Astfel, va putea să aprindă grătarul indiferent de locul în care se află, iar riscul ca berea să se încălzească va fi eliminat.

Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x