Căutare Live

(P) Cele mai bune modele de paturi dormitoare

Alegerea unui pat pentru dormitor este o chestiune importantă, deoarece, bunăstarea și eficiența muncii depind de confortul somnului.

Cele mai bune modele de paturi dormitoare

antena 1

Modelele de paturi dormitor simple din lemn sunt de obicei cea mai bună alegere. Materialul natural va asigura un microclimat plăcut în dormitor, iar designul simplu nu te va împiedica să adormi. Totuși, există și modele mai elegante, moderne și confortabile care te vor atrage cu siguranță.

Patul lui Murphy

Patul cu raft ridicat vertical a fost proiectat în 1900 de William Lawrence Murphy și a crescut în popularitate datorită numeroaselor comedii. Salteaua se sprijină direct pe o platformă din lemn și este fixată cu curele elastice pentru a o menține în poziție atunci când patul este „închis”. Acesta trebuie montat cu precizie și utilizat cu atenție pentru a evita defectarea sistemului de ridicare.

Pat cu baldachin

Colțurile patului cu baldachin sunt separate, chiar mai late decât tăblia. Cei patru stâlpi de lemn sunt bogat decorați și susțin un fel de acoperiș peste pat, denumit baldachin. Patul cu baldachin, caracteristic dormitoarelor opulente de inspirație barocă, are un anumit farmec. De asemenea, se pot găsi alternative moderne ale acestui tip de pat, unde stâlpii din lemn decorați sunt înlocuiți cu stâlpi subțiri, din metal, iar baldachinul este realizat din material pufos într-o nuanță deschisă.

Pat cu sertare

În majoritatea cazurilor, poți alege dimensiunea bazei pentru a se potrivi nevoilor tale. Prin urmare, poți alege paturi cu unul, două sau mai multe sertare și rafturi în locul tăbliei.

Paturi supraetajate

Paturile supraetajate sunt perfecte pentru dormitorul copiilor, iar paturile suspendate (formate dintr-o structură înaltă, cu cadru de pat și saltea doar în partea superioară) economisesc mult spațiu în dormitorul mic sau într-o garsonieră, de exemplu. Patul pentru dormitor este o achiziție importantă pentru o casă și va dura câțiva ani buni, așa că trebuie să echilibrezi avantajele și dezavantajele fiecărui tip de pat dormitor și apoi să faci o alegere, astfel încât să fii mulțumiți mult timp.

Paturi dormitor tapițate

Modelele de paturi dormitor tapițate sunt de obicei tapițate cu piele sau țesătură naturală sau ecologică. Poți alege paturi dormitor cu diverse modele de tetiere, iar multe versiuni sunt echipate cu un compartiment spațios de depozitare pentru așternuturi. Atunci când amenajezi un dormitor cu un pat tapițat, poți alege noptiere și accesorii care să se potrivească stilului întregului interior. Aceste paturi apar în dormitoare în următoarele stiluri:minimalist, glamour, tradițional și chiar mansardă.

Paturi metalice

Paturile metalice sunt, de asemenea, extrem de populare în designul dormitorului. Cele de culoare albă pot fi alese pentru un dormitor shabby chic, iar negrul clasic al patului din metal va fi perfect pentru interioare romantice și rustice. De asemenea, patul pentru dormitor ar trebui să fie adaptat nevoilor tale și dimensiunii dormitorului. Un pat confortabil pentru două persoane oferă o zonă de dormit de 160-180 / 200 cm. Cu cât dormitorul este mai mare, cu atât rama patului este mai elaborată. În acest caz, poți alege un pat încă la modă, cu o tăblie moale, tapițată sau o bancă confortabilă cu o ladă, la picioare.

Nume de copii interzise în diferite țări ale lumii. Care sunt motivele pentru care copiii nu pot fi botezați așa... (P) Cum alegi burghiul perfect?...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x