Antena Căutare

(P) Cum ajustezi în mod corespunzător o barieră de protecție pentru patul lui bebe?

O barieră de protecție pentru pat joacă un rol extrem de important în siguranța bebelușilor, dar și a copiilor. Aceasta oferă toată protecția necesară și împiedică micuții să cadă din pat. Este suficient un moment de neatenție din partea părinților pentru a se întâmpla lucruri nedorite.

bebelus Galerie
O barieră de protecție pentru pat joacă un rol extrem de important în siguranța bebelușilor, dar și a copiilor.

Dacă cei mici se află într-un perimetru restrâns fără să poată depăși acea zonă delimitată, atunci se află în afara oricărui pericol și pot fi supravegheați mult mai ușor.

De ce este important să folosești un astfel de accesoriu?

Uneori, părinții sunt mai liniștiți când dorm în pat cu copiii, iar utilizarea unei astfel de bariere le oferă siguranță deplină. În plus, aceasta se potrivește perfect pentru majoritatea tipurilor de paturi și se integrează foarte ușor în orice dormitor.

Bariera protectie pat are diferite mărimi, astfel că poți alege cu ușurință modelul care acoperă în totalitate latura patului tău. Aceasta este foarte înaltă, astfel încât cel mic beneficiază de protecție maximă chiar și atunci când stă în picioare în pat.

Articolul continuă după reclamă

Protecțiile reprezintă soluția ideală de a securiza patul adulților pe deplin și a oferi copilului un mediu sigur de somn și de joacă. Acestea sunt lungi și înalte, special pentru a se încadra foarte bine, indiferent de lungimea patului. Se fixează sub saltea, cu ajutorul unui picior de prindere și o chingă de siguranță.

Cum se poate regla această barieră de protecție pentru pat?

Înălțimea barierei se reglează rapid, ușor și în mod silențios. Aceasta se ajustează perfect în funcție de forma și mărimea patului în care sunt amplasate. Pentru un plus de stabilitate, piciorul de prindere se plasează sub saltea. Bara superioară este prevăzută cu un mecanism special creat pentru eliberare imediată, iar nivelul de protecție se urcă și se coboară în funcție de necesitățile fiecăruia.

Înălțimea barierelor se modifică foarte ușor. Optează pentru nivelul cel mai potrivit pentru tine, pentru că ajustarea se face până la 100 cm. Bara care ajută la fixarea înălțimii are un buton de eliberare rapidă. Totuși, nu trebuie să îți faci niciun fel de griji, pentru că cei mici nu pot coborî din pat, deoarece încuietoarea este prevăzută cu o triplă siguranță.

Instalarea se face în mod rapid și eficient fără să fie nevoie de șuruburi. La Buy4baby.ro găsești bariere de dimensiuni diferite, iar utilizarea lor pe toate laturile patului oferă un grad înalt de siguranță. Folosește-le cu încredere de fiecare dată și spune adio grijlor în plus. Acum nu trebuie să te mai gândești că cel mic se poate lovi dacă o să cadă din pat, pentru că acest lucru este imposibil.

Cumpără o barieră de protecție pentru pat și bucură-te de stabilitate, oferind protecția necesară micuților. Nu folosi bariere prea mici, pentru că nu merită să îți asumi niciun fel de riscuri, atunci când vine vorba despre sănătatea copiilor.

Improvizațiile îi pot pune în pericol, de aceea trebuie să îți îndrepți atenția către modelele premium de bariera protectie pat care îți oferă liniștea de care ai nevoie. Nu mai sta pe gânduri și accesează site-ul buy4baby.ro pentru a face o alegere inspirată. Pune întotdeauna accent pe calitate, deoarece siguranța copilului tău ocupă un loc decisiv.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x