Antena Căutare

(P) Până la ce vârstă a lui bebe poate fi ținută bariera de protecție pentru pat?

Ai un bebe care pare setat pe modul turbo? Acrobațiile lui te iau prin surprindere și te lasă deseori fără reacție? Specialiștii recomandă să montezi o barieră de protecție pentru pat pentru ca piticotul tău să își poată consuma energia în siguranță.

(P) Până la ce vârstă a lui bebe poate fi ținută bariera de protecție pentru pat? Galerie
Până la ce vârstă a lui bebe poate fi ținută bariera de protecție pentru pat?

Protecțiile realizate pentru a fi instalate pe perimetrul patului asigură un mediu de odihnă și de joacă perfect pentru cel mic. Nu vei mai sta cu grijă ori de câte ori va încerca scheme noi pe salteaua patului matrimonial, barierele fiind obstacole rezistente, peste care nu va putea trece.

La joacă sau la somn, bariera stă de strajă

Oricât de exuberant ar fi, jocurile inventate chiar de el nu îl vor pune în pericol atunci când le va practica în pat. Riscurile de cădere de la nivelul saltelei vor fi complet eliminate, iar protecția își va îndeplini rolul pentru care a fost realizată.

Dacă energia lui bebe te ia de multe ori pe nepregătite, iar reprizele de joacă îți demonstrează zilnic că supereroul tău e capabil de noi mișcări, care l-ar face invidios până și pe Jackie Chan, nu înseamnă că nu există un "bodyguard" care să țină pasul cu el. O bariera protectie pat este soluția perfectă pentru copiii expansivi, fetițe sau băieței. Cu ajutorul acestor echipamente poți transforma patul într-un mediu de poveste, în care, indiferent de rol, se vor simți în siguranță.

În cazul în care întâmpini dificultăți la montarea barierelor, micuțul neacceptând ideea de a avea un spațiu limitat, îi poți explica, tot printr-un joc, că patul a devenit castelul său, iar barierele sunt zidurile de apărare. Pornind de la această povestioară, poți intra alături de el în universul copilăriei, interpretând diverse personaje din desenele animate sau cărțile sale preferate. În această încercare te va susține splendid designul barierelor, multe modele fiind colorate sau imprimate cu elemente grafice amuzante.

Îți mai aduci aminte jocul "de-a cazemata" și cât de distractiv era? Reinventează-l acum împreună cu copilul tău! Folosește structura barierelor în acest sens și pornește într-o nouă aventură, de data aceasta cu micuțul tău.

Nu îi descuraja niciodată dorința de a descoperi, dar în același timp, asigură-i și elementele care să-i ofere securitatea. O barieră de protecție pentru pat este soluția ideala în acest sens! Elimină riscurile accidentărilor prin montarea acestor echipamente pe lateralele patului!

Gama de bariere pentru copii sub 5 anișori

Dacă ai un bebe cu vârsta până în 5 ani, atunci bariera XXL este considerată cea mai bună protecție pe care o poți găsi în prezent în România. Îți va oferi liniștea sufletească dorită, atât atunci când vei dormi împreună cu el, cât și atunci când îl vei lăsa singur în pat.

Barierele pentru copii se potrivesc la majoritatea tipurilor de paturi și saltele, iar datorită lungimii mari, acestea asigură protecția pe toată laterala mobilierului. Înălțimea generoasă, care poate ajunge până la 97 de cm, îi permite micuțului să fie în siguranță și atunci când stă în picioare pe salteluță. În plus, o barieră de protecție pentru pat se poate regla cu ușurință și într-un mod silențios, având mai multe trepte de înălțime.

Pentru a realiza un țarc de joacă minunat sau pentru a proteja copilul pe mai multe laterale ale patului, poți conecta barierele achiziționate, instalarea fiind rapidă, fără a fi necesare scule și șuruburi. Dacă nu ai cumpărat încă o barieră protecție pat, nu mai amâna această mică investiție. Năzdrăvăniile lui bebe își vor găsi, în sfârșit, un oponent redutabil.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x