Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Paris Jackson: "Acum inteleg motivul pentru care tatal nostru ne acoperea fetele"

Vedetele mondiale care au copii se simt nevoite, uneori, sa ii ascunda pe cei mici de ochii lumii, pentru a le asigura integritate sociala si, implicit, o crestere normala. Insa Michael Jackson, excentric din fire si exagerat de protectiv cu micutii sai, a socat o lume intreaga atunci cand iesea pe strada si isi acoperea copii cu masti. Oare care o fi fost motivul?

"Eram cu adevarat confuza, pentru ca nu intelegeam de ce trebuie sa port o masca", a dezvaluit Paris Jackson intr-un interviu acordat in cadrul emisiunii "Oprah's Next Chapter", moderata de Oprah Winfrey.

Fiica lui Michael Jackson, in varsta de 13 ani, a spus ca abia acum intelege, insa, de ce tatal lor a ales aceasta varianta drastica.

2012/06/08//596626-paris-jackson-2012-paris-jackson-29799050-500-333.pngParis Jackson urmeaza sa joace intr-un film de succes in randul adolescentilor

"Tata ne spune ca atunci cand era mic era obligat mereu sa stea in studiourile de inregistrari si sa munceasca, in timp ce alti copii se jucau afara. Nu a vrut decat sa ne asigure o copilarie normala", a explicat adolescenta. "Era un tata normal. Ne iubea mult, dar ne si pedepsea atunci cand faceam ceva rau", a mai adaugat Paris.

Paris Jackson nu avea decat 11 ani cand tatal ei a murit in urma unei intoxicatii grave cu medicamente, in 2009. In prezent, fata va juca in pelicula "Lundon's Bridge and the Three Keys", care va fi ecranizat dupa o serie de romane de succes in Statele Unite.

Foto: celebrities.ninemsn.com.au

Recomandari