Căutare Live

Patru sfaturi pentru a preveni aparitia mucegaiului

Cand vine vorba de mucegai, prevenirea este esentiala. Mucegaiul negru este toxic si poate provoca serioase probleme de sanatate.

Mucegaiul poate reduce si valoarea locuintei, iar eliminarea lui poate costa foarte mult. Portalul Coupon Shoebox iti ofera cateva sfaturi pentru prevenirea aparitiei mucegaiului.

1.Fereste-ti casa de umezeala. Mucegaiul are nevoie de umezeala pentru a se dezvolta, asa ca trebuie sa faci cateva reparatii in locuinta daca exista scurgeri. Trebuie sa repari acoperisul daca apa se infiltreaza atunci cand ploua.

2.Foloseste dezumidificatoare. Daca nivelul de umiditate din casa este prea mare, trebuie sa folosesti un dezumidificator. Si aerul conditionat poate fi utilizat pentru a reduce nivelul de umiditate.

3.Sterge peretii baii dupa ce faci dus. Dupa ce faci dus trebuie sa stergi apa de pe pereti si de pe podea. De asemenea, se recomanda sa speli periodic perdeaua de dus cu inalbitor.

4.Schimba ghiveciul florilor. Sporii de mucegai se pot ascunde in pamantul din ghivecele cu flori. Daca ai alergie la mucegai, este bine sa schimbi pamantul periodic pentru a preveni aparitia mucegaiului.

Foto: epa.gov

5 semne care-ti spun ca vei fi concediat!... Filmele cu Harry Potter ii fac pe copii mai destepti...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri