Căutare Live

Patru sfaturi pentru parintii singuri

Nu este deloc usor sa iti cresti singur copilul, insa, daca ai incredere in tine, poti sa te descurci foarte bine.

Pentru a te asigura ca faci tot ce este mai bine pentru copilul tau, poti sa urmezi sfaturile oferite de All Women Stalk.

1.Discuta cu copilul tau. Comunicarea este foarte importanta in relatia cu un copil. Este bine sa afli cum se simte cand este crescut de un singur parinte. Puteti sa discutati in situatii informale, cum ar fi atunci cand pregatesti masa si il rogi sa te ajute.

2.Ai grija de sanatatea ta. Pentru ca esti responsabil in totalitate de bunastarea copilului, trebuie sa te asiguri ca esti in stare sa ai grija de el. Mananca sanatos, fa miscare si odihneste-te atunci cand nu te simti bine.

3.Nu te grabi sa iti gasesti din nou jumatatea. Cautarea unui nou partener poate fi stresanta si frustranta, iar copilul tau nu trebuie sa vada asa ceva. Incearca sa dedici timp copilului, in loc sa cauti neincetat un partener de viata. La un moment dat, vei gasi pe cineva potrivit pentru amandoi.

4.Accepta ajutor. Daca accepti ajutor din partea rudelor sau prietenilor nu inseamna ca arati ca nu te descurci in cresterea copilului. Chiar daca te descurci pe cont propriu, accepta din cand in cand ajutor si ia o pauza binemeritata.

Foto: hepta.ro

VIDEO! Un bebelus joaca tenis ca un profesionist... FOTO! Pantofii potriviti pentru o petrecere reusita...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri