Căutare Live

Patru sfaturi pentru vopsirea parului acasa

Daca vrei sa economisesti timp si bani poti incerca sa te vopsesti acasa, iar pentru ca rezultatul sa fie cat mai bun incearca sa urmezi sfaturile oferite de revista Good Housekeeping.

1.Spala-te pe cap cu o zi inainte.

Trebuie sa faci acest lucru mai ales daca ai un scalp sensibil. Daca folosesti sampon in aceeasi zi in care te vopsesti, substantele chimice din el si din vopsea iti pot provoca iritatii.

2.Testeaza culoarea.

Cand nu esti sigura ca ai ales culoarea potrivita de vopsea, poti sa o testezi pe o suvita de par. Astfel, eviti si reactiile alergice la vopseaua de par.

3.Cere ajutor.

Este mai simplu sa rogi pe cineva sa te ajute sa te vopsesti pentru ca vei acoperi mai bine firele albe din zonele pe care nu poti sa le observi singura in oglinda.

4.Protejeaza-ti pielea capului.

Vopseaua poate intra in piele si lasa urme care dureaza cateva zile. Pentru a evita ca pielea sa ti se coloreze, poti sa folosesti vaselina cosmetica ce se aplica pe conturul zonei acoperite de par.

Foto: hepta.ro

Un ingredient-minune din vinul rosu ne incarca de energie si ne prelungeste viata... O fetita de trei ani cu un IQ de 135 a fost admisa in organizata Mensa...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri