Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Ponturi: cum sa-ti organizezi mai bine spatiul dintr-o casa mica

Sa tii o casa organizata eficient e mereu un lucru care iti da batai de cap, insa ce te faci cand locuiesti intr-un apartament cu adevarat mic si, pur si simplu, nu mai stii unde sa-ti pui diferitele lucruri?

Merita insa sa faci un asemenea efort, de a-ti organiza eficient un spatiu mic, fiindca poti obtine nu doar ceva functional la final, ci si stilat. Ai nevoie de sfaturi pentru a-ti aranja mai bine casa?

Utilizeaza spatiul de sub pat

Multi oameni pur si simplu "uita" ca sub pat se afla un potential spatiul de depozitare. Atentie insa, nu le depozita pur si simplu, ci aranjate in cutii de mari dimensiuni: e si mai practic, cand vrei sa le scoti de acolo, dar si mai curat.

Agata lucruri de spatele usilor

Exista acum suficiente aplicatii mobiliere pentru a-ti atarna diferite lucruri care nu ocupa volum mare (pantofi, pantaloni lungi, haine). Poti atarna astfel de obiecte pe spatele usilor de dormitor, de la baie, sau chiar in spatele usilor de la dulapuri. Nu rata aceasta ocazie!

Foloseste carlige

Carligele se agata usor de pereti sau de usi, ocupa un spatiu extrem de mic si de ele pot fi agatate tot felul de obiecte, de la cele din bucatarie sau baie pana in dormitor. De ce nu si pe balcon?

Instaleaza rafturi simple

Sau polite, policioare - daca vrei sa le spui asa. Se monteaza usor, dau mai bine in bucatarie sau in baie, si pe ele se pot aseza obiecte de mici dimensiuni, sau chiar medii - poate chiar un prajitor de paine. Vezi care e cel mai liber perete din camera in care vrei sa instalezi astfel de rafturi si...la treaba!

Foto: nycmattress.com

Recomandari