“Primavera”, gama care te transpune intr-o lume mai buna

Un magazin de cosmetice bio este o lume cu totul aparte, in care odata intrat, te desprinzi cu greu…Fiecare brand are o poveste, un secret, o aroma.

Liniile prezente pe raftul magazinului sunt aduse din Germania, Austria si Franta, avand la baza extracte naturale, incluzand game pentru fata, corp, par.

Mandria magazinului este brandul "Susanne Kauftmann", realizat cu dermatologi renumiti din Europa; linia de ingrijire are la baza substante active din flora spontana din Alpi sau din culturile organice, create intr-o mica manufactura in Austria.

"Primavera", un alt nume special aflat pe rafturile MioBio, exista deja de 20 de ani si aspira la crerea unui climat de stare de bine pentru corp, minte si suflet. "

Primavera" reuseste sa aduca natura mai aproape de fiecare dintre noi, sa ne creeze un echilibru perfect si o armonie cu lumea exterioara. Plantele din care sunt create produsele au proprietati de vindecare dar si senzoriale, pentru aromaterapie.

"Less is more", "Rampal Latour", "Annemarie Borlind" sunt alte cateva branduri pe care va las pe voi sa le descifrati, trecand pragul cochetului magazin.

Puteti vedea totul si pe www.miobio.ro, dar nimic nu se compara cu senzatia pe care o ai atunci cand incerci efectiv produsele.

Citeste Dana Sota

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri