Primele zile la scoala sau gradinita: risc de imbolnavire pentru cei mici

Rechizite, ghiozdan, imbracaminte, sandwich... esti sigura ca ai pregatit tot? Chiar si cei mai atenti si grijulii parinti pot lasa la voia intamplarii unele lucruri care, la prima vedere, par a fi in regula.

Anual, din ce in ce mai multi copii vin de la gradinita sau de la scoala cu diverse afectiuni pe care le-au contractat de la colegii lor de clasa sau de joaca, iar un sistem imunitar slab creste alarmant posibilitatea copilului tau de a se imbolnavi.

Cade in responsabilitatea ta de parinte sa iti protejezi si sa iti pregatesti copilul asa cum trebuie pentru primii lui pasi facuti intr-o clasa noua plina cu colegi noi. Pentru acest lucru, MedLife a lansat special pentru copilul tau un pachet promotional de investigatii medicale necesare copilului pentru scoala sau gradinita.

Si pentru ca stim sa pretuim putinul timp pe care il ai la dispozitie ne-am asigurat ca toate investigatiile necesare cuprinse in pachet se pot face la oricare din cele 5 unitati MedLife din Bucuresti, beneficiind de un rezultat corect si rapid.

Fa-i acum copilului tau o programare la MedLife si asigura-te ca este pregatit pentru scoala sau gradinita.

Pachetul contine:

- exudat faringian

- exudat nazal

- examen coproparazitologic

- consultatie pediatrica

- aviz epidemiologic

Pretul redus pentru acest pachet este de 150 ron.

Numarul pachetelor este limitat iar perioada in care acesta este valid este 15.08.2011-15.09.2011.


Citeste si Sfatul Parintilor!

Foto: madeformums.com

Ultimele știri