- 2 kilograme de pastai de mazare;
- 1 ceapa mare (sau 3 cepe noi, care sunt mai mici), tocata marunt;
- 2-3 linguri de ulei;
- 1 legatura de marar, tocat.
Mazarea se scoate din pastai (in fata televizorului sau la o discutie cu mama, iubitul, pisica etc.) si se spala (dar nu e un proces obligatoriu).
Intr-o cratita, se caleste ceapa in ulei (timp de 5 minute, pana se inmoaie), se adauga mazarea (si vreo 2 linguri de apa, desi se poate si fara, daca ai o cratita cu fund gros si un capac bun, care nu lasa aburul sa iasa). Se fierbe mazarea timp de 15 minute, pana se inmoaie si se increteste usor (va fi si mai dulce decat la inceput!). Se adauga mararul, sare si piper dupa gust.
Pofta buna!
Citeste Good Food!
FOTO / Facebook, inspiratie pentru designeri... Vitaminele, vitale femeilor insarcinate...