1. Am pregatit ingredientele de baza: puiul, cartofii, untul, cimbrul, lamaia, faina etc.
2. Mama a pornit cuptorul sa se incalzeasca, in timp ce eu pregateam amestecul de cimbru cu unt, sare si piper.
3. Am dat prin razatoare coaja de la o lamaie, iar lamaia am introdus-o in interiorul puiului.
4. Am uns bine puiul cu amestecul de unt si l-am pus in tava cu supa de pui.
5. Am acoperit bine tava cu folie de aluminiu si am introdus-o la cuptor.
6. In timp ce puiul era la cuptor, am curatat cartofii si i-am taiat bucati mari.
7. Cartofii au fost clocotiti 10 minute, scursi si amestecati cu faina si sare si i-am introdus la cuptor, in timp ce puiul era la jumatatea timpului de coacere.
8. Dupa ce am scos puiul, peste cartofii aproape facuti am presarat cam doua linguri de cascaval afumat, dat prin razatoare, si i-am mai tinut 10 minute, sa se rumeneasca un pic cascavalul.
9. Pana s-au facut cartofii, am preparat si sosul, din sucul din tava in care a stat puiul, cu faina si cativa catei de usturoi intregi.
10. Odata terminata prepararea, am asezat puiul cu cartofii pe un platou si am ornat cu patrunjel taiat marunt.
Arta din dopuri de pluta... VIDEO / A aparut o noua secventa din Twilight: Eclipsa!...