Căutare Live

Rapunzel a cumparat familiei sale o casa, din banii primiti pe parul vandut

Versiunea reala a personajului animat Rapunzel, Natasha Moraes de Andrade, a reusit sa cumpere familiei sale o casa de vis, dupa ce si-a taiat parul lung de 1.6 metri si l-a vandut.

Inainte sa isi scurteze parul, Natasha petrecea 4 ore pe zi spalandu-si podoaba capilara si inca o ora si jumatate pentru a-l peria. Acum, fata a ramas doar cu o tunsoare bob, lunga de 40 de centimetri, iar ingrijirea podoabei capilare nu ii ia mai mult de 5 minute.

Datorita banilor pe care i-a primit in urma vanzarii parului sau (aproape 3.000 de lire sterline), Natasha a reusit sa cumpere familiei ei o casa noua, care le ofera atat ei, cat si parintilor sai, conditii de viata mult mai bune.

"Am plans cand coafeza a inceput sa ma tunda. Mi-era frica de faptul ca nu as fi aratat bine si ca nu as fi primit banii promisi", a povestit Natasha Moraes de Andrade. Insa acum, fata este extrem de fericita de schimbare, si considera ca viata i s-a schimbat intru totul.

Nu rata GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa / Foto: Daily Mail

VIDEO! Un motan de la Hollywood vrea sa devina celebru... FOTO! Fustele lungi, feminitate si eleganta...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri