Recapata-ti silueta dupa concediul de vara!

Un corp mai suplu, cu o piele bine hidratata, mai neteda si mai ferma, fara aspectul neplacut de coaja de portocala. Nu este un obiectiv usor de obtinut, insa este posibil cu ajutorul unei noi terapii de remodelare.


Diminueaza tesutul adipos si elimina celulita

Terapia incepe cu un gomaj corporal ce indeparteaza celule moarte de la surpafata pielii si stimuleaza astfel regenerarea. Pe zonele de interes se aplica un compus specific cu textura uleioasa, ce are rol drenant si detoxifiant, apoi se pensuleaza pe aceleasi zone masca cu paranesi. Urmeaza infolierea in film osmotic si in cearceaf-folie, apoi relaxarea la termocuverta la o temperatura aleasa in functie de necesitati (intre 38 si 60 grade Celsius) aproximativ 40 de minute.

Dupa trecerea timpului de actiune, masca se indeparteaza cu ajutorul unui prosop cald si se aplica o crema de final cu efect anticelulitic si hidratant.

Se recomanda 10-12 sedinte in cura, cu o frecventa de doua ori pe saptamana.

Contraindicatii

Impachetarea cu paranesi nu se efectueaza in urmatoarele situatii: afectiuni neoplazice, epilepsie, claustrofobie, afectiuni cardio-vasculare grave, hipertensiune sau hipotensiune arteriala, aritmii cardiace, hipertiroidism, boala varicoasa sau insuficienta venoasa cronica, sarcina, anumite afectiuni dermatologice sau leziuni recente ale pielii.

Sfatul specialistului (Dr. Cristina Croitoru, medical manager Centro Donna)

"In cazul terapiilor anticelulitice si de remodelare corporala un rol important il au conduita alimentara si mentinerea unui regim de viata echilibrat. Ar fi ideal ca pe parcursul tratamentului sa se respecte o alimentatie sanatoasa, bogata in legume si fructe, carne alba si lactate cu continut scazut de grasimi. Sa se consume suficiente lichide si sa se evite produsele de tip fast-food sau junk food. De asemenea, miscare fizica este bine-venita atât din punct de vedere estetic, cat si medical."

Citeste si Revista Felicia!

Ultimele știri