Ingrediente:
- 4 cartofi dulci mici (aproximativ 200g fiecare);
- 185g de ton in suc propriu din conserva, scurs de apa;
- ½ ceapa rosie, tocata marunt;
- 1 ardei iute rosu, mic, curatat de seminte si tocat;
- sucul de la 1 lime;
- 6 linguri de iaurt gras (grecesc sau de oaie si bivoilita);
- o mana frunze de coriandru.
Preparare:
1. Se curata cartofii si se inteapa peste tot cu o furculita. Se pun la microunde si se lasa 18-20 de minute pe treapta High, pana devin moi. Se taie in jumatati si se asaza cu partea taiata in sus, pe un platou.
2. Se imparte tonul pe fiecare din cele opt jumatati de cartofi. Se adauga ceapa rosie si ardeiul iute, apoi se stoarce suc de lime. Se asaza deasupra cate o lingurita de iaurt si se presara cu frunze de coriandru.
Good Food Romania Emma Watson lanseaza in februarie ultima colectie "People Tree"... VIDEO! Prima lectie de patinaj pentru cei mici...