Antena Căutare

Reteta de Craciun: Porc cu sos de mere

Sosurile dulci si picante se potrivesc foarte bine cu fripturile de porc si pui. Combinatiile acestea se gasesc frecvent in bucatariile asiatice.

Ingrediente:

- 4 fileuri de porc;

- 1 lingura de faina;

- 2 linguri de unt;

Articolul continuă după reclamă

- sare;

- 4 fire de praz tanar, spalat bine pentru a indeparta nisipul si feliat subtire;

- ½ lingurita seminte de mustar;

- 2/3 cana de vin rosu;

- 2 mere tari, curatate de coaja si de samburi si feliate;

- 2/3 cana de smantana dulce nefermentata;

Mod de preparare:

1. Se da carnea de porc prin faina. Se topeste untul intr-o tigaie la foc mediu-mare. Se pune in tigaie carnea, se asezoneaza cu putina sare si se prajeste pe ambele parti pana cand s-a rumenit. Se pune in tigaie prazul si lasa pe foc inca 3 minute. Se adauga semintele de mustar, vinul si se lasa sa fiarba 10 minute, intorcand carnea de mai multe ori. Se adauga feliile de mar si smantana. Se lasa pe foc timp de 3 minute sau pana cand sosul s-a ingrosat putin.

Citeste si Good Food!

Botoxul - cel mai dorit cadou de Craciun... Unde ne facem cumparaturile de Craciun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 15 noiembrie 2024. Andrei Urs și Vlad Condurache au câștigat suma de 15000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 15 noiembrie 2024. Andrei Urs și Vlad Condurache au câștigat suma de 15000 de lei Vineri, 15.11.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x